Kundklubb, register, bokningssystem

Få "fnurr" på din verksamhet. Ett ENKELT kundsystem som arbetar för dig 0-24, bokningssystem, kundklubb och kontakt med dina kunder via SMS och mail.

Support

FNURR ett barnsligt enkelt kundsystem. Utvecklat och producerat av svenskt företag med support på svenska i Sverige. Säljes av IKT Strategi, företaget har sitt säte i Skövde.

Barnsligt enkelt

Barnsligt enkelt kundsystemFNURR kundservice system är barnsligt enkelt. Så enkelt att du säkert kan fråga den yngre generationen om hjälp. Men vill du klara dig själv och OM du förmodar behöva hjälp med att komma igång så erbjuder vi hjälp av såväl first line support som second line support.

 

 

 

 

First line support

Du får skickat en handbok för att snabbt komma igång. Behöver du hjälp kan du maila Linda alla dagar i veckan. Vill du däremot ha lite mer guidning i systemet kan du boka in ett möte för att gå igenom systemet per telefon (fredagar). Är ni mot förmodan inte nöjda med systemet så har ni 30 dagars uppsägningstid.

Linda Schultz
0733 366 593 (Endast fredagar)
linda@iktstrategi.se (Maila alla dagar i veckan)

linda

 

 

 

 

 

 

Second line support sköts av våra programmerare i Skövde. Hjälper er med implementering på hemsidan och Facebook. Utvecklar och skräddarsyr lösningar. Begär en offert.

Programmerare Jonatan Viström

 

För mer information:

www.iktstrategi.se

www.vistromwebb.se