Kundklubb, register, bokningssystem

Få "fnurr" på din verksamhet. Ett ENKELT kundsystem som arbetar för dig 0-24, bokningssystem, kundklubb och kontakt med dina kunder via SMS och mail.

Kundklubb

FNURR Kundklubb

Kundklubbsystem onlineVill du skapa en kundklubb för dina kunder? Skapa en trogen kundkrets och håll kontakt med dina kunder. Då är FNURR kundklubb något för dig.

En kundklubb kan fungera som ett medlemskap, där du kan ge dina kunder tillgång till experter, idéer, tips och erbjudanden. Ett sätt för dig att ge extra bra service.

Fnurr kundklubb är ett enkelt och användarvänligt system, som innehåller tre funktioner:

1. Kundregister

Ett komplett kundregister där du kan sortera in dina kunder efter vad de handlat, ålder, kön, intressen. Vi rekommenderar dock max 10 sorteringar för att det ska bli enklare för dig att hantera systemet. Dock är sorteringen obegränsad. Innand u börjar, fundera vilken sortering du vill ha.

2. Skicka obegränsat med gratis mail

Du kan skicka obegränsat antal gratis mail till din kundklubb. Du kan meddela att en vara åter är i lager eller att ni fått in nytt sortiment. Du kan välja en eller flera i ditt kundregister. Eller skicka ut till en grupp i din sortering.

3. Skicka SMS

Sms kostar 0,49 öre per SMS och tillkommer på en faktura. Med SMS får du direktkontakt med dina kunder. Du kan skicka meddelande när de fyller år, eller om de nyligen har handlat i din butik att de är välkomna åter.

Med FNURR Kundsystem håller du kontakten med dina kunder, du skapar relationer och får återkommande nöjda kunder. Ett kundregister och kundklubb är grunden för att lyckas med sin försäljning!

 

Kom igång redan idag!

 

Fördelar med kundklubb

Här är några fördelar med att ha en kundklubb.

  1. Du håller kontakt med dina kunder
  2. Kunderna får anledning till att återkomma till din butik om och om igen.
  3. Du lär känna din kundgrupp och kan kommunicera med dina kunder om dina tjänster och produkter.

System för att samla in medlemmar

Sign upEXTRA

Du kan låta dina besökare på din hemsida eller facebook bli medlemmar i din kundklubb. Där du lägger till en knapp på din sida och dina besökare blir medlemmar. Bra för dig, så att du får nya kunder. Fr 1500;- engångsavgift.

Flera sätt för dina kunder att bli medlemmar:

  • Du integrerar systemet på din Facebook med en enkelt ”Gå med i kundklubb-knapp”.
  • Du integrerar systemet på din hemsida med en enkel ”Gå med i kundklubb-knapp”.
  • Du frågar kunden i din onlinebutik innan köp om de vill gå med i kundklubben.
  • Du frågar fysiskt i din butik om kunderna vill gå med i kundklubben.

 

 

Frågor skickas till mail info@iktstrategi.se.