Kundklubb, register, bokningssystem

Få "fnurr" på din verksamhet. Ett ENKELT kundsystem som arbetar för dig 0-24, bokningssystem, kundklubb och kontakt med dina kunder via SMS och mail.

Nyhetsbrev

FNURR Kundsystem innehar nyhetsbrevsfunktion. Ett enkelt, billigt och smidigt sätt att skicka ut nyhetsbrev, påminnelser eller information och reklam till dina kunder.

Nyhetsbrev

Idag läses mail nästan i samma utsträckning som sms. Med dagens smartphone är mail ständigt närvarande. Att välja nyhetsbrev eller meddelanden via mail är billigare lösning för många företag. I FNURR har du möjlighet att använda systemet direkt som en nyhetsbrevsfunktion, där du skickar ut nyheter eller erbjudanden till era kunder per mail. Detta är kostnadsfritt i systemet. Ingen begränsning på antal mail eller antal använda tecken.

 

 

Confidence and BeautyTidsinställda sms och nyhetsbrev

I systemet har du dessutom möjlighet att välja att skicka ut sms. I systemet kan du välja att tidsinställa nyhetsbrev eller sms. Du kan till exempel skicka ut födelsedagserbjudanden, högtidserbjudanden eller informera om era nya inkomna produkter.

 

 

 

 

 

 

Ring oss på 0733 366 593 eller mail linda@iktstrategi.se