Kundklubb, register, bokningssystem

Få "fnurr" på din verksamhet. Ett ENKELT kundsystem som arbetar för dig 0-24, bokningssystem, kundklubb och kontakt med dina kunder via SMS och mail.

SMS – utskick

FNURR Kundsystem – Ett enkelt system för att kunna skicka ut SMS-utskick till kunder. Var rädd om dina kundkontakter och vårda dina kunder. Win-win för båda. Upprätta ett kundregister där du kan sortera dina kunder i kategorier. Du kan skicka ut födelsedagssms, specifika erbjudanden på fars dag eller till enskilda personer om en viss vara eller bokad tid. Användningsområdet är stort.

SMS- utskick

Nyhetsbrevsutskick för företagNär du upprättat ett kundregister har du möjlighet att skicka sms-utskick till ditt kundregister. SMS utskicken kostar 49 öre per sms (max 160 tecken). Du kan skicka ut så många sms du vill per månad. Du kan också välja att skicka sms till enskilda klubbmedlemmar, kanske är det så att du behöver påminna om att en vara som är beställd är redo för att hämtas. Eller skicka ut en bekräftelse på bokad tid.

Tidsinställda sms och nyhetsbrev

Du kan välja att skicka ut sms eller nyhetsbrev när det passar dig, detta gör du genom att tidsinställda sms och nyhetsbrev. Du kan till exempel skicka ut födelsedagserbjudanden, högtidserbjudanden eller informera om era nya inkomna produkter.

 

Ring oss på 0733 366 593 eller mail linda@iktstrategi.se